JOSEPH JOSEPH Stojan s prkénky 30 x 20 cm a noži Index™

Neohodnoceno
 
  • 1 z 9
 
Dostupnost 3 až 5 pracovních dní
2 599 Kč    
Značka JOSEPH JOSEPH
Kategorie Prkénka
Záruka 2 roky
 

Stojan JOSEPH JOSEPH Index™ - se sadou prkének pro hygienické oddělené užití.

Sada obsahuje 4 prkénka (indexovaná ve stylu kartotéky) určená pro hygienicky oddělené krájení zeleniny, syrového masa, ryb a vařených potravin.

Prkénka mají protiskluznou úpravu, tvarovaný povrch, okraj zamezující stékání.

Prkénka lze mýt v myčce, stojánek se čistí navlhčeným hadříkem.

  • Velikost: barevná texturovaná prkénka 30 x 20 cm / stříbrný korpus stojanu - velikost bez nožů 33 x 23,5 x 8,5 cm
  • Druhy prkének:

- červené prkénko s drážkou pro odvod šťávy z masa.
- bílé prkénko s drážkami.
- modré prkénko s protiskluznou úpravou pro snadnější krájení ryb.
- zelené prkénko se šikmým povrchem pro odvod šťávy z krájené zeleniny.


UŽITÍ PLASTOVÝCH PRKÉNEK:
Stejně jako prkénka dřevěná, užíváme i plastová krájecí prkénka proto, abychom si krájením nepoškozovali pracovní desku.
I tehdy, jsou-li hezká jako výrobky JOSEPH JOSEPH, budou v průběhu užití na jejich povrchu přibývat zářezy. Podložky z tvrdých materiálů, na kterých nezůstávají po krájení stopy (sklo, kámen), nejsou plnohodnotnými krájecími prkénky – nože se pravidelným krájením na tvrdém povrchu tupí (multifunkční skleněné podložky doporučujeme užívat jen k občasnému krájení – např. při servírování sýrů, uzenin, ovoce apod.)
Výhodou plastových prkének je jejich odolnost a minimální nároky na údržbu. Dřevěná prkénka lze jen opatrně oplachovat, nepatří do myčky, povrch vyžaduje pravidelné olejování, zvýšená opatrnost je nutná i při jejich sušení... S plastovým prkénkem nic podobného neřešíte. Můžete je libovolně namáčet, mýt spolu s nádobím ručně i v myčce nádobí, povrch se nemusí nijak ošetřovat.
Přestože je povrch plastových prkének velmi odolný a lze jej důkladně čistit, doporučujeme mít v domácnosti více prkének pro oddělené krájení zeleniny, syrového masa, vařených pokrmů a pečiva.




Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.